Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.

Hardy Verlichting – Van lampenpioniers tot XL Speciaalzaak

Al meer dan 50 jaar uw vertrouwd adres voor lampen en verlichting. Een credo dat de geschiedenis van ons bedrijf samenvat en ook tekort doet. Drie generaties met passie voor mooie lampen, in steeds veranderende en vernieuwende tijden, is de rode draad van ons verhaal. Uitgegroeid van kleine lampenwinkel tot een moderne en eigentijdse speciaalzaak met een van de grootste showroom oppervlaktes van Nederland. Op 1200 m2 kunt u de mooiste collecties van meer dan 30 topmerken bekijken, proberen en ervaren. Van designklassiekers tot de meest trendy en eigentijdse ontwerpen. U kunt rondlopen in een showroom dat volledig is opgesteld vanuit het oogpunt en behoefte van onze klanten. Wij bieden de service en aandacht van het kleinschalige met een presentatie, aanbod en winkelformule dat is ontstaan door ons grootschalige bedrijfskarakter in de verlichtingsbranche.

 

1957 tot 1979 – De groei in roerige tijden

Ieder begin is moeilijk en eind jaren vijftig en de jaren zestig was een periode van pionieren, ontdekken en durven. In een tijdsbestek van ruim 20 jaar werd stap voor stap de basis gelegd om door te kunnen groeien naar een professionele verlichtingszaak met een regionaal karakter en dat later uitgroeide tot een begrip in Zuid Limburg en de Duitse en Belgische grensstreek. Lange dagen maken, vele kilometers rijden, nieuwe contacten leggen en hopen dat de nieuwe collecties lampen in de smaak zouden vallen bij de alsmaar groeiende klantenkring.

 

1980 tot 2000 – Een begrip en specialist in lampen en verlichting

De jaren tachtig en negentig kenmerkten zich door onze specialisatie in unieke import lampen uit de bekende designlanden Spanje en Italië, naast een consolidering van onze concurrentiepositie door het bieden van topprijzen van kwaliteitslampen en het bieden van topservice aan particuliere klanten en aan onze zakelijke klanten. Het succes van ons bedrijf in deze periode, had alles te maken met ons streven naar de perfectie op al deze gebieden.

 

2001 tot Heden – Nieuwe grenzen met onze XXL Conceptstore, Internet en Eko

Met de opkomst van Ledverlichting, de opkomst en mogelijkheden van internet en de steeds groeiende bewustwording van ons clientèle van de noodzaak om verantwoorde producten te kopen op het gebied van milieu en duurzaamheid, hebben wij een uniek concept ontwikkeld. De synergie van al deze aspecten, hebben wij vertaald in onze bedrijfsvoering. Onze showroom is opgezet als een beursvloer met een presentatie van de topcollecties van meer dan 30 topmerken. In afgezonderde presentatiekamertjes op een vloeroppervlakte van meer dan 1200 m2 bieden wij een imposante collectie. Merkconcepten van topdesign lampen zoals Artemide, Flos en Lirio tot bekende middensegment merken zoals Philips, Steinhauer of Masterlight in 1 grote conceptstore.