Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Design Hanglampen van Philips Lirio

Een uitgebalanceerde design collectie hanglampen is het eerste dat in ons opkomt als we de diverse designlampen en ontwerpen zien van Lirio. Het A merk en paradepaard van Philips is ongetwijfeld de Lirio designlampen. Gebruik van topkwaliteit materialen, een optimale benutting van ledtechnologie en energiezuinige toepassingen met topontwerpen, maakt de Lirio hanglampen superieur aan vele andere merken. Sommige designlampen zijn zelfs geeerd met internationale designprijzen.

Kiezen bij Lirio Philips is moeilijk

Hanglampen in diverse stijlen en toch een moeilijke keuze vanwege de mooie ontwerpen van deze Philips verlichtingsarmaturen. Een aantal hanglampen hebben zelfs prestigieuze design onderscheidingen en awards gekregen zoals de vermaarde IF Design Awards. Hanglampen zijn er in vele soorten, echter niet van het zelfde cachet als Lirio van Philips hanglampen.

De meest geliefde hanglampen van Lirio

Ondanks het high-end niveau van Lirio zijn de hanglampen uit de Cielo reeks, de  Skive reeks, de Tubuled en de Altena hanglamp bestsellers en gewilde design hanglampen. Met een ruime uitbreiding in collecties hanglampen voor dit jaar, brengt Philips keer op keer verassende en vernieuwende hanglampen op de markt. Topontwerpen met oog voor detail, kwaliteit en milieu. Met een Lirio hanglamp koopt u het beste en haalt u ware designhanglampen in huis.