Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Collectie Lirio Series met Internationale Designprijzen

Lirio en Philips verlichting heeft een baanbrekend aantal jaarlijkse designprijzen gewonnen. De bekendste prijzen zijn de IF product Design Award en de Red Dot Design Award. Wij hebben de designlampen series voor u samengesteld waarbij een lamp een van de felbegeerde designaward prijzen heeft gewonnen. De awards worden toegekend door onafhankelijk en internationaal panel aan juryleden, gespecialiseerde experts op het gebied van ontwerp, innovatie, techniek, esthetiek, functionaliteit en tegenwoordig ook steeds meer milieubesparende aspecten met de komst van ledlampen.

IF product Design Award en Red Dot Design Award

Allebei de meest prestigieuze prijzen ontstaan in Duitsland in de jaren vijftig en tegenwoordig met een onmiskenbare internationale allure. Tussen de jaarlijkse duizenden inzendingen in diverse categorieën worden ook ontwerpen en designs van lampen en verlichting meegenomen in de beoordeling van een Award. Slechts een klein aantal producten en in dit geval design lampen worden geëerd met een Designlabel. In Essen Duitsland is er een Red Dot Design Museum opgericht in een historisch gebouw op het befaamde Zollverein Coal Mine Industrial Complex met een permanente tentoonstelling van Red Dot Design prijs winnaars.

Koop een Prijswinnend Verlichtingsarmatuur

De echte designliefhebber kan een schitterende designlamp kopen in onze showroom of webshop uit een van de vele prijswinnende Lirio Philips design lampen. Een vermaarde label op uw product dat extra cachet geeft aan uw interieur. Lirio van Philips is in ieder geval een verlichtingsmerk dat streeft naar mooi design en innovatie op alle mogelijke aspecten met haar designlampen.