Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m┬▓ Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Ieder Verlichtingsseizoen Nieuwe Lirio Designlampen

Verrassend en unieke designverlichting van Lirio Philips. Keer op keer weten de topdesigners bij Lirio nieuwe lampen te ontwerpen die vernieuwend in vormgeving zijn en die gebruikmaken van de nieuwste technieken op verlichtingsgebied. Dit jaar zijn er weer veel mooie en interessante lampen in diverse stijlen en diverse toepassingen. Zoekt u de nieuwste designhanglamp of die trendy designtafellampje van Lirio, dan wordt u niet teleurgesteld door de nieuwe Philips Lirio lampen van dit seizoen.
 

Laat het ledlicht schijnen in uw interieur

Lirio gebruikt steeds meer nieuwe technieken in haar lampenarmaturen, waarbij energiebesparing en milieu aspecten hand in hand gaan met het topontwerp. Designlampen bij Philips en met name bij hun merk Lirio worden ontworpen vanuit het functionele van licht. Het ontwerp van het armatuur zelf wordt naderhand in het proces op basis van inspiratie uit alledaagse dingen als het ware samengesmolten in een prachtig verlichtingsidee.
 

Ecovriendelijk en EcoDesign

Opvallend aan de nieuwste creaties van Lirio is de alsmaar toenemende Ecogedachte. Als het ware een afspiegeling van de Ecogedachte in de samenleving. Dit is ook terug te zien in het toenemende gebruik van ledlampen en in de opvallende ontwerpen op zichzelf. Als we goed opletten zijn er veel designlampen geïnspireerd door aspecten uit de natuur of door zaken van alledag zoals een gevouwen papier. Als we goed kijken is de inspiratie terug te herleiden naar het ontwerp van de designlamp van Lirio en nog niet eens zo een gek idee.