Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.

Conceptstore Lirio bij Hardy Verlichting

In onze 1200 m2 ruime showroom kunt u naast tal van merken, ook een grootschalig gepresenteerde Lirio by Philips collectie bekijken en ervaren. De bekendste series kunt u in complete lampenfamilies bekijken en zien hoe uw gewenste designlamp schijnt of hoe de lamp in werkelijkheid is. Alle designlampen van Lirio kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop en gratis laten bezorgen of u kunt zelf de lampen komen afhalen. Wij hebben op een ruime winkeloppervlakte een van de grootste Lirio collecties gepresenteerd.

 

Licht inspireert, Licht creëert – Lirio by Philips

Lirio van Philips zoekt continu de uitdaging om een verlichting en lampenportfolio samen te stellen, dat bestaat uit uitdagende ontwerpen met intrigerend licht. Led verlichting neemt een steeds belangrijkere positie in de collectie van Lirio, waarbij de ledtechnieken het Lirio design team uitdaagt om nieuwe en unieke vormen te ontwerpen. Innovatie gaat samen met iconische designlampen. De collectie van Lirio is een evenwichtig en mooi samenspel van nieuwe technieken en ontwerp.

 

Create Light, Control Shadow

De gloeilamp verving de kaars, Led zal de gloeilamp vervangen – een paradigmatische verschuiving, dat het licht een nieuwe betekenis zal geven in uw woning en interieur. De rol van het ontwerp en design maakt de verschuiving mogelijk van het inrichten van uw interieur met lampen naar het inrichten met licht zelf. Geef een persoonlijke uiting aan uw interieur met Lirio. Lirio by Philips houdt, de importantie in het achterhoofd, dat licht heeft in het dagelijks leven. Lirio by Philips wil een collectie designlampen aanbieden dat inspireert met net dat beetje cachet en persoonlijkheid. Een aanbod dat een mix is tussen unieke ontwerpen met een menselijke benadering tot innovatie. Lirio is een uitnodiging om een persoonlijke uiting te geven aan uw interieur. Lirio by Philips is een mooi verhaal op zichzelf om te delen met anderen.