Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Nick-Knack: minimalistisch design met maximaal effect

Nick-Knack van Lirio by Philips is een flexibele, speelse vloerlamp die verkrijgbaar is in vijf levendige kleuren. Uitgaande van één lijn oriënteert u het licht waar gewenst. U heeft de keuze uit direct en indirect licht. In een rechte lijn geplaatst straalt u het licht naar boven wat een lounchesfeer creëert. Voor functionaliteit, zoals het lezen van een boek, plaatst u deze strakke design vloerlamp in een andere positie. Nick Knack heeft tevens een dimmer zodat u zelf de sterkte van het licht bepaalt.
 

Eerste lijn van een geweldig verhaal

De minimalistische Nick-Knack bestaat uit een voetplaat met een drietal elementen die draaibaar zijn in een hoek van vijfenveertig tot negentig graden. Een schitterende vloerlamp die u kunt bewegen in zestien verschillende posities brengt het juiste licht op de plaats waar u het wilt hebben. Met zijn unieke vormgeving heeft dit ontwerp een tweetal scharnieren waardoor de lichtinval instelbaar is. Deze multi-functionele strak vormgegeven lamp is een top combinatie van design en ledverlichting. Het materiaal is aluminium met een soft-touch afwerking. Nick Knack van Philips verspreidt een warm wit licht en de led-verlichting is energiezuinig en van hoge kwaliteit. De speciale power led's hebben een levensduur van twintig jaar en zijn energiezuinig.
 

Geïnspireerd door La Linea filosofie en Mondriaan

Een lijn, veel mogelijkheden. Osvaldo Cavandoli laat in de zeventiger jaren een klein mannetje tot leven komen uit de lijn van zijn pen. Dankzij de expertise in led-verlichting van Philips en het design geïnspireerd op de Italiaanse animatie van de La Linea filosofie werd Nick Knack het nieuwe ontwerp van Lirio. Een design vloerlamp die verrassende en veelvuldige mogelijkheden en esthetische mogelijkheden biedt. Nick Knack is tevens geïnspireerd op de Nederlandse kunstenaar Mondriaan, die als geen ander lijnen en levendige kleuren combineerde. Knick Knack van Philips is eveneens uitgevoerd in de kleuren zwart, wit, rood, geel en blauw. De Lirio is een serie van bekroonde armaturen met innovatieve en stijlvolle karakters.