Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Inspiratie door een specht – Lirio Piculet Design Lampen

De ontwerper van deze Philips Lirio design tafellampen en vloerlampen was geïnspireerd door een specht uit de natuur bij het designen van de Piculet ledlampen. De Piculet is een klein iconisch tafellampje en vloerlampen dat past in ieder interieur en past bij idere stijl. De lamp staat rechtop net zoals een specht, klaar om te springen en te pikken in alles wat voor haar snavel komt. Deze Philips design lampen serie heeft haar naam te danken aan de kleinste specht soort, de Piculet.
 

Klaar om te springen en te tikken van plek naar plek

Geïnspireerd door een specht vogel. De kop en voet van de Piculet design lamp laat kenmerken zien aan de eigenaar van deze lamp dat typerend speels te noemen zijn. Geaccentueerd door de zichtbare kabel aan de achterkant van de lamp. Deze Lirio lampen van Philips zijn in een aantal zachte tinten and luxe uitvoeringen te krijgen.
 

Inspiratie uit de natuur met ledlampen

In de kop van deze Philips lamp is een LED module verwerkt met een warm witte uitstraling. Door de zachte diffuser kap creëert de Piculet een nog warme en diffusere sfeer met een mooie ambiance. De lamp kan worden aan en uit geschakeld door een rubberen schakelaar verwerkt in de kop van deze lamp. Zes mooie trendy kleuren in de tafellamp variant en 3 mooie tinten in de vloerlampen variant.