Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Piega Luce- Lirio Philips Design lampen

Verkennen van de eindeloze mogelijkheden van LED-verlichting met Lirio, Piega Luces ontwerper, Livien Verdin, vond inspiratie in een vel papier. Licht is moeilijk te vangen. Piega Luce van Lirio door Philips vangt licht door de design lamp eromheen te maken, zodat vrijwel niets overblijft – alleen maar licht zelf. Het is de essentie van het licht. Licht vloeit voort uit het minimalistische design armatuur eromheen, met haar duidelijke lijnen in de ruimte. Het effect ervan is mysterieus, magisch en poëtisch – van waar komt het licht? Piega Luce is niet alleen aangenaam voor het oog maar ook functioneel.
 

De essentie van licht met Lirio Philips

Een liefdesbrief aan de verbeelding. Een gevouwen vel papier. Zo slank dat de lamp in een envelop glijdt. Zo gering dat het lijkt te drijven op de lucht. Denk aan Lirios Piega Luce als een liefdesbrief aan de verbeelding. Piega Luce van Philips is een uniek design armatuur in tegenstelling tot elke design lamp die u eerder heeft gezien. Geïnspireerd door een technologie zo geavanceerd dat het de vormen van licht herdefinieert. Haar elegantie en schoonheid hebben een zuiverheid als de essentie van licht zelf.
 

Lirio door Philips Piega Luce verkrijgbaar in drie kleuren

Piega Luce door Philips Lirio is een design led hanglamp en een led wandlamp afgewerkt in echt hout. Het Licht mondt uit in de lucht uit drie van haar slanke kanten, verspreidt een diffuus warm wit licht, geschikt voor lange tafels of ruimtes. De sierlijke materialen en afwerking met deze Lirio-serie zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om harmonie te creëren met haar natuurlijke vorm. Een mooie laag van natuurlijk hout, in warm Amerikaanse hout of donkere gerookt hout, zorgt ervoor dat geen twee Piega Luces hetzelfde zijn. Voor de minimalist is er ook een witte variant met een bijna spectrale schoonheid.