Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Design Plafondlampen : De Lirio by Philips Collectie

Een plafonnière of plafondlamp wordt meestal als basisverlichting toegepast. En basislicht en lampen kunnen ook als mooie decoratieve objecten worden gebruikt bij het inrichten van uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer of hal. Philips heeft een aantal series van Lirio gecompleteerd met unieke design plafondlampen. Het gebruik van luxe materialen en door middel van bijzonder accenten geven deze lampen een unieke uitstraling en extra cachet aan uw ruimte.

Het gebruik van Led of Spaarlampen in Lirio Plafondlampen

Met het gebruik van ledlampen of spaarlampen in het plafondarmatuur van Lirio kunt u een milieubewuste keuze maken bij uw aanschaf van plafonnières. De lichtopbrengst in combinatie met het verbruik van deze energiebesparende lichtbronnen is optimaal en doen niet onder aan de oorspronkelijke lichtopbrengst van gloeilampen.

Series uitgelicht : De Lirio Rando en Lirio Altena

Beide reeksen zijn energie-efficiënt en zijn besparend voor uw verbruik en voor het milieu. De Altena plafondlamp is voorzien met de nieuwste techniek ledschijven van Philips en hebben een hoog rendement door het lage verbruik in relatie met haar lichtopbrengst. De Rando is een luxe basic en minimalistisch design plafondlamp. Lichtbron in deze designlamp is een ring TL met een warme kleurtint en ook weer een hoog rendement vanwege de lichtopbrengst en verbruik aspecten.