Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Retro Planet Lirio: verleden ontmoet heden

Retro Planet is een eigenzinnige tafellamp van Lirio by Philips. Het retro design van Lirio past voortreffelijk in ieder modern en eigentijds ingericht interieur. Retro Planet staat met een voet in het verleden, een kop in het heden en een retrofit led lichtbron uit de toekomst. Philips pakt uit met Retro Planet tafellamp. Elementen uit het verleden en het heden worden perfect gecombineerd. Dit ontwerp uit de reeks van Lirio met een knipoog naar de jaren vijftig is futuristisch met zijn moderne led verlichting.
 

Vintage met led verlichting

Retro Planet is een opvallende stijlvolle verschijning bij u op tafel.
Een tafellamp die een eyecather is in ieder gewenste ruimte. De elegante en moderne uitvoering komt helemaal tot zijn recht met een viertal trendy vintage kleuren. Retro Planet is verkrijgbaar in wit, licht aluminium, donkere aluminium en oranje.
Het materiaal is van hoogwaardig aluminium met een perfecte afwerking. Door de draaiende kop van dit unieke design kunt u elke hoek verlichten. De unieke designs van Philips staan voor de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en de nieuwste technologieën, zoals het gebruik van led.
 

Kwaliteit en milieuvriendelijk

Retro Planet is een elegante tafellamp. Het wereldwijde topmerk voor de markt van thuisverlichting waarborgt een complete en eigentijdse collectie. Er is veel veranderd met betrekking tot de van krachtzijnde en toekomstige wetgeving op het gebied van efficiëntie, wat natuurlijk een grote invloed heeft op de verlichting in het algemeen. Philips heeft hier goed op ingespeeld en u maakt een milieuvriendelijke keuze met Retro Planet bij uw woninginrichting, waarbij u kwaliteit van Lirio bij Philips koopt.