Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Lirio van Philips : Het designmerk voor betaalbare luxe spots

De opbouw designspots van Lirio zijn samengesteld uit diverse tot de verbeelding sprekende reeksen en families. Met oog voor detail en vormgeving zijn deze spotjes een prachtige keuze om esthetisch verantwoord functionele verlichting te kopen. In vergelijking met andere merken zijn de spots van Philips in hun Lirio reeks een absolute aanrader omdat deze hogere kwaliteitsklasse in spotverlichting een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. De vormgeving en materiaalkeuze van Lirio is van een uitermate hoog nivo en Philips heeft met hun spot series een aantal iconisch te noemen bestsellers voortgebracht.

De Spots van Lirio met iconische allure

De Bloq en de Planet spotjes van Lirio zijn na hun introductie uitgegroeid tot bestsellers in hun genre en tot op de dag van vandaag zeer geliefd bij de inrichting van diverse soorten kamers en ruimtes. Door de eenvoud van het design van de Planet serie en met name de Bloq reeks, in combinatie met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en lichtbronnen, zijn deze design opbouw spots een must voor iedere design liefhebber. De Bonq designspots, de Circulis Ledschijven en de Dolium GU10 spotjes zijn opgenomen in de Lirio Collectie vanuit de voormalige Arcitone by Philips designreeks. Deze toevoeging van de Arcitone bestsellers is een goede keuze geweest van Philips, omdat deze design spots een mooie aanvulling is op de look en feel en het karakteristieke van het merk Lirio.

Steeds meer ontwikkelingen naar design spots met Led

Lirio van Philips is al enige tijd een weg ingeslagen om energie efficiënte verlichtingsproducten op de markt te brengen. Het gebruik van de meest innovatieve lichtbronnen en ledtoepassingen maken de huidige design spot verlichtingseries beter voor het milieu en beter voor uw energieverbruik. De Ponato designspots met hun uitgesproken vormgeving, de Circulis van Lirio (voormalig Arcitone) met bijzondere ledschijven en de Torno ledspotjes met hun subtiliteit - zijn allemaal designspot series die ontworpen zijn met het oog voor design, milieu ontlasting en reductie in energieverbruik. De reeksen zoals de Pallo, Bloq van Lirio en bijvoorbeeld de Dolium of Planetserie zijn oorspronkelijk gebruikt met halogeenlampen met een hoogenergie verbruik en tegenwoordig worden deze voorzien van energie efficiëntere EcoHalogeenlampen met een volwaardige vervanging van het mooie heldere halogeenlicht.