Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Tafellampen van Lirio: Design en Functionaliteit gecombineerd

Design tafellampen zijn er in vele soorten met ieder hun unieke eigenschappen in vorm, design en functie. De lirio design tafellampen collectie is een samenstelling van diverse uitganspunten en verschillende vertalingen van inspiratie tot eindresultaat. Alle designlampen van tafellampen tot spots en hanglampen bij Lirio Philips zijn geïnspireerd op de verbeelding van de designers getriggerd uit de natuur en alle daagse waarnemingen.

Inspiratie vanuit dagelijkse waarnemingen

De designers op verlichtingsgebied van Lirio van Philips halen hun inspiratie uit aspecten van dagelijkse zaken die wij ook om ons heen zien. Design lampen ontwikkelaars zien inspiratie in een diversiteit van dagelijkse onderwerpen. De Piculet reeks is bijvoorbeeld geïnspireerd op de specht vogel. De Planet reeks op de sterren en planeten, de Maze op bijenkorven en de La lente op een vergrootglas. Het pittoreske van het alledaagse wordt door designers anders bekeken en vormt een inspiratiebron voor hun designlampen. Lampen van Lirio zijn als het ware een uitvergroting van de belevingswereld van een designer en de keuze in uw designlamp en in dit geval voor een designtafellamp van Lirio is een verlengstuk van de designer van de lamp op zichzelf.

Met de komst van Ledlampen zijn de mogelijkheden op verlichtingsdesign oneindig

Lirio Philips maakt steeds meer gebruik van Ledtechnieken in hun ontwerpen. Als u een keuze wilt maken voor een tafellamp en met name een designtafellamp, dan kunt u ervanuit gaan dat Lirio extra aandacht heeft besteed aan ledgebruik in hun design lampen en met hun verlichtingsproducten aandacht heeft besteed aan energie besparing en milieu ontlasting door de nieuwste innovatieve lamp en lichtbron technieken te verwerken in hun armaturen. Kies voor een milieuvriendelijke aankoop met een Lirio Philips design tafelllamp.