Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Design Vloerlampen van Lirio Design

Met een Philips Lirio design vloerlamp koopt u een uniek en mooi verlichtingsobject. De kwaliteit van het armatuur is duidelijk te zien in het ontwerp, materiaalkeuze, functionaliteit en energie-efficiëntie. De keuze en aanschaf van een design vloer of leeslamp is een keuze voor een lamp, die meteen de sfeer en ambiance van uw ruimte beïnvloed. Naast functionaliteit – zoals extra verlichting om te werken of te lezen – is een design vloerlamp van Lirio van Philips een extra sfeermaker voor uw woonkamer.

Een vloerlamp van Lirio maakt uw woonkamer compleet

De unieke ontwerpen van de collectie vloerlampen van Lirio design zijn een aanvulling in het geheel van uw inrichting. Een aantal modellen in de Lirio collectie zijn onderscheiden met design prijzen. De Balanza heeft een prestigieuze designaward gewonnen en de Eron is ingediend voor een prijs van dit jaar. Er wordt naast vorm en materiaal rekening gehouden met originaliteit, innovatie en milieu-aspecten. Als u kiest voor een design vloerlamp is Lirio van Philips een fantastisch mooie keuze.

Led designlampen van Philips

Lirio maakt gebruik van de nieuwste technieken op led gebied en bijvoorbeeld de unieke Nick Knack reeks en de Eron zij beide voorzien van unieke led technieken. De ontwerpers dachten in het ontwikkelingsproces van deze designvloerlampen absoluut out of the box en hebben techniek, design en functionaliteit samengebracht met milieu besparende onderdelen in deze unieke reeks designlampen.