Beste bezoeker
Liriolamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf 17 juli tot medio augustus combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Een design wandlamp kiest u bij Lirio

U bent op zoek naar net dat ene mooie wandlampje voor uw woonkamer. U wilt bijverlichting als sfeermaker of uw wilt extra leeslicht zodat u kunt genieten van een mooi boek. Philips Lirio heeft een mooie keuze en collectie in unieke design wandlampen. Maak gebruik van de verschillende mogelijkheden van led of kies voor een decoratieve lamp met zogenaamde retrofitting. Met een lirio wandlamp geeft u een luxe en elegante uitstraling aan uw woonkamer. Lirio is een mooie keuze bij uw zoektocht naar dat ene mooie wanlampje.

Het plaatsen van Lirio wandlampen

Het mooiste is een rechtstreekse aansluiting van uw wandlamp op de stroomvoorziening die rechtstreeks uit de muur komt. U kunt de lampen op elegante wijze aan en uitschakelen of eventueel dimmen met uw schakelaar in de muur of uw dimmer in de muur. Let bij dimmen altijd op de soort lamp die u wilt dimmen. Niet alle lichtbronnen zijn te dimmen met dezelfde dimmer en sommige lichtbronnen zijn helemaal niet te dimmen. Bij de Lirio wandlampen zitten geen snoer en kabel met stekkers aan de lamp. Er is altijd vraag naar wandlampen met stekker en kabel en houdt rekening ermee dat deze niet worden geleverd bij het armatuur. Een kabel met stekker kunt u meestal aansluiten op een wandlamp door zelf een kleine gaatje te boren in het armatuur of een klein randje uit de achterplaat te halen zodat de kabel er doorheen past met als resultaat dat uw wandlamp strak op de muur gemonteerd kan worden.

Steeds meer Led en energiebesparing bij Lirio wandlampen

Als onderdeel van Philips maakt Lirio gebruik van Philips lichtbronnen waarbij steeds meer over wordt gestapt op energiezuinige lichtoplossingen voor de verschillende lampen. Op het gebied van wandlampen wordt hier ook al volop rekening mee gehouden. Veel collecties hebben al geïntegreerde energie-efficiënte  ledlampen of de meeste kunnen voorzien worden van vervangingslampen met led. Let altijd even op de dimbaarheid van de lichtbron indien u de wandlamp wilt dimmen. Ook wordt nog gebruik gemaakt bij de designlampen van Lirio van Ecohalogeenlampen en van spaarlampen.